1932                                  Γεννήθηκε στην Αθήνα στις 21 Μαΐου.

 

1944                                  Τραυματίστηκε από γερμανική χειροβομβίδα κατά την εκτέλεση αποστολής, με συνέπεια την απώλεια των δύο χεριών, του ενός ματιού και την απόκτηση θραυσμάτων σε όλο του το σώμα.

 

1944                 Νοσηλεύεται στον Ευαγγελισμό για τρεις μήνες.

 

1945                 Τελειώνει το Δημοτικό Σχολείο στην Near East Foundation (N.E.F.).

 

1946-1950         Φοιτά στην Νυχτερινή Εμπορική Σχολή Εμποροϋπαλλήλων Αθηνών.

 

1947                                  Γνωρίζει τον μεγάλο ζωγράφο και Διευθυντή της Σχολής Καλών Τεχνών Σπύρο Βικάτο και παίρνει τα πρώτα μαθήματα ζωγραφικής.

 

1947-1956         Εργάζεται στην Βασιλική Πρόνοια.

 

1948                                  Συνεχίζει τα μαθήματα ζωγραφικής με τον κορυφαίο ζωγράφο και καθηγητή Κωνσταντίνο Παρθένη.

 

1950                 Παρακολουθεί μαθήματα ζωγραφικής κοντά στον τότε πρύτανη της

Σχολής Καλών Τεχνών Ουμβέρτο Αργυρό.

 

1951                                  Μετά από εξετάσεις ξεκινά μαθήματα ζωγραφικής στο Προπαρασκευαστικό Τμήμα της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών με δάσκαλο το μοναδικό Γιάννη Μόραλη.

 

1952                                  Εγγράφεται στην Σχολή Πολιτικών Υπομηχανικών (ΜΕΤΩΝ) από όπου αποφοιτά το 1956.

 

1953                                  Μετά από εξετάσεις, εισάγεται στα Εργαστήρια της Σχολής, με Δάσκαλο τον Ανδρέα Γεωργιάδη (Κρήτα).

 

1953                Συνεχίζει τα Εργαστήρια της Σχολής με τον επίσης κορυφαίο ζωγράφο Σπύρο Παπαλουκά μέχρι το 1959 οπότε και αποφοιτά.
                       Στη διάρκεια αυτών των χρόνων συνδέεται με τους: Γιώργο Μούγιο, ΧριστόφοροΝάτσιο, Γιάννη Τσαρούχη, Γιώργο Λύρη,
                       Γιώργο Μόσχο, Επαμεινώνδα Θωμόπουλο, Στρατή Μυριβήλη και Κόκκινο.

 

1953                 Προσκαλείται από την Ελληνική Παροικία της Βέρνης για σειρά εκθέσεων.

 

1957                                  Εργάζεται ως επιβλέπων υπομηχανικός στην Κτηματική Τράπεζα, υπό τους αρχιτέκτονες κο Μεταξά και κα Τσάκωνα.

 

1958                                  Προσλαμβάνεται στον Δήμο Αθηναίων, με απόσπαση στην Πινακοθήκη, όπου εργάζεται με προϊστάμενο τον Σπύρο Παπαλουκά.

 

1963                 Προσκαλείται από τον John F. Kennedy για σειρά εκθέσεων στην Αμερική.

 

1967                                  Αντιπροσωπεύει την Ελλάδα στην Διεθνή Έκθεση του Μόντρεαλ.

 

1970                                  Παντρεύεται την Αναστασία Γεωργοπούλου και μέχρι το 1974 αποκτά τρεις κόρες, την  Έφη, τη Χαριτίνη  και την Ξένια  απόφοιτές του Αρσακείου Εκάλης.
Η πρώτη εργάζεται σήμερα ως ελεύθερος επαγγελματίας έχοντας αποκτήσει πτυχίο αρχιτέκτονα από το Ε.Μ.Π. και μεταπτυχιακό στην αρχιτεκτονική εσωτερικού χώρου από το
I.S.A.D. του Μιλάνου, η δεύτερη εργάζεται ως ιδιωτική υπάλληλος έχοντας αποκτήσει πτυχίο Statistics Computing Operational Research & Economics από το University College London του Λονδίνου και μεταπτυχιακό Museum & Gallery Management από το City University του Λονδίνου και η τρίτη εργάζεται επίσης ως ιδιωτική υπάλληλος έχοντας αποκτήσει επίσης πτυχίο Statistics Computing Operational Research & Economics από το University College London του Λονδίνου.

 

1980                 Παράλληλα με τις εκθέσεις του, ξεκινά έναν αγώνα βοηθείας ατόμων με ειδικές ανάγκες.
Αυτός ο αγώνας μέχρι σήμερα έχει αποφέρει ένα ίδρυμα στο Κρυονέρι Αττικής όπου θα στεγαστούν 115 περίπου παιδιά με νοητική καθυστέρηση, καθώς και ένα σχολείο για παιδιά με ειδικές ανάγκες στη Κέρκυρα.
Ο Αγώνας αυτός συνεχίζεται με αμείωτο πάθος και έχει προσανατολιστεί σήμερα στη δημιουργία μίας μη κερδοσκοπικής εταιρείας η οποία θα κατασκευάζει ειδικούς χώρους για αυτόνομη διαβίωση ομάδων των 10 ατόμων, για ανθρώπους που έχουν μείνει τετραπληγικοί μετά από τροχαία ατυχήματα.

 

2001                                  Εκδίδει και κυκλοφορεί τόμο με συλλογή έργων του από την πενηντάχρονη καλλιτεχνική του δράση, με τίτλο «Άθλα Ζωής», και εισαγωγή του Ακαδημαϊκού και Καθηγητή κυρίου Χρύσανθου Χρήστου (Εκδόσεις «Έφεσος»)

2007                Ανακηρύσσεται Πρεσβευτής Ελληνισμού 2007 από τη Νομαρχία Αθηνών.